#VetämättäParas

Melkein voisin väittää, että lähes jokainen koiranomistaja tietää miten ihanaa on kun koira kulkee narussa kauniisti lenkeillä. Sitä tunnetta ei voita mikään. Aina näin ei valitettavasti ole ja silloin pitää miettiä miten asian kanssa toimitaan.

Alla muutama esimerkki erinlaisista ihmisistä ja tavoista:

  1. On ihmisiä jotka ei tee asialle mitään. Valitettavasti tämä on huono vaihtoehto sinun ja koirasi vuoksi. Teille molemmille jäisi lenkistä paljon parempi fiilis kun ei olisi vetämistä. Teidän molempien keho nauttisi liikkumisesta eikä se aiheuttaisi kipua ja mahdollisesti jopa pysyviä vammoja.
  2. On ihmisiä jotka kokeilee vähän kaikkea, mutta luovuttavat liian nopeasti. Siellä voisi seassa olla se teille oikea asia, mutta sen teho heikkenee jos sitä ei työstetä loppuun asti. Koiran koulutus ei ole pikajuoksu vaan maraton. Se vaatii pidempää aikaa ja kestävyyttä.
  3. On ihmisiä jotka luovuttaa jo ennen kuin aloittaa. Tämä on jo tämän ikäinen ei se enää opi. Tai se on niin ja niin monta vuotta tätä tehnyt ei kannata enää yrittää. Miksi ei? Vanha koira ei opi uusia temppuja on vain sanonta. Kyllä se vanha koira oppii myös. Se voi jopa nauttia siitä kun saa oppia uusia temppuja.
  4. Sitten on niitä ihmisiä kun lähtee etsimään apua tilanteeseen joka on aidosti ikävä. Tämä on paras vaihtoehto. Meillä olisi Teille helpotusta Vetämättä Paras – verkkovalmennus

Itselläni nuori koira osasi kulkea hienosti hihnassa. Alkoi teini murkku keskisormi kausi ja huomasin selvästi ettei kamalasti kiinnosta totella mitä sanotaan. Siihen päälle alkoi tietysti juoksut ja kaiken maailman mörköjä oli joka puolella sen muun pelleilyn ohessa. Narttuni oppi aivan uuden tavan liikkua narussa eli nelivedolla. Työtä ja muistuttelua niin sieltä se palautui. Ei se täysin ennallaan ole vieläkään, mutta paremmalla puolella asia jo on kun alku tilanteemme. Meillä tämä aika ei lopulta kestänyt kauan, mutta huomasin koirani selkä lihaksissa muutosta eli se sai ne jumiin jo lyhyen ajan sisällä.

Kuka voi lähteä mukaan Vetämättä Paras – verkkovalmennukseen?

  • Oikeastaan kuka tahansa kuka haluaa parannusta koiransa hihna käytökseen.
  • Jos teillä koira vetää hihnassa
  • Koiran rodulla ei ole merkitystä
  • Koiran iällä ei ole merkitystä

Miksi lähteä mukaan Vetämättä Paras – verkkovalmennukseen?

Jokainen koira ja lenkittäjä ansaitsee kivuttoman lenkin. Tulee talvi ja liukkaat on entistä ikävämpi hillitä ja hallita kun koira vetää narussa. Rennommat lenkit, koiran kehon ei tarvitsisi paeta kipua. Tutustu lisää

#vetämättäparas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: